Peter Costea ­čö┤ Alian╚Ťa Rena╚Öterea Na╚Ťional─â

peter costeaARN

Acesta este numele partidului cu baze cre╚Ötine pe care dorim s─â-l fond─âm, desemnat de cei peste 70 de membri ai comitetului de ini╚Ťiativ─â.

Facem public acest anun╚Ť din mai multe motive. ├Än primul r├ónd, suntem oameni care c─âut─âm s─â ne ╚Ťinem cuv├óntul ╚Öi s─â fim transparen╚Ťi. ├Än mai, dup─â alegeri, v-am f─âcut o promisiune: nu v─â vom uita. Cei peste 1000 de voluntari care au muncit cu tragere de inim─â la campania mea europarlamentar─â m-au impresionat ╚Öi cople╚Öit profund. Cozile lungi din diaspora ale celor care au dorit s─â m─â voteze ╚Öi nu au putut m-au cople╚Öit.

Eu ╚Öi echipa mea nu am putut sta nep─âs─âtori fa╚Ť─â de entuziasmul, pasiunea pentru valori ╚Öi energia de care a╚Ťi dat dovada c├ónd v-am solicitat voturile.

Ce inten╚Ťion─âm s─â facem? S─â fond─âm, ├«mpreun─â, un partid cre╚Ötin democrat care s─â fie al nostru, al tuturor. Care s─â pun─â valorile ╚Öi interesele supreme ale familiei ├«n v├órful piramidei sociale ╚Öi s─â le transforme ├«n prioritatea num─ârul unu a statului ╚Öi a politicii rom├óne╚Öti.

Am ales 23 noiembrie s─â fac anun╚Ťul acesta pentru c─â azi se ├«mpline╚Öte un an de c├ónd mi-am anun╚Ťat candidatura la europarlamentare, la Arad. De atunci p├ón─â pe 26 mai anul acesta, am devenit, ├«mpreun─â, o echip─â care a afirmat ├«n spa╚Ťiul public prioritatea valorilor cre╚Ötine a╚Öa cum p├ón─â acum nu a mai f─âcut-o nimeni, niciodat─â. Vocea voastr─â a fost auzit─â clar ╚Öi puternic.

La ├«nceput am fost pu╚Ťini, dar ├«n final, dup─â doar 6 luni de campanie, am ajuns la 131.000 de cet─â╚Ťeni care nu doresc s─â ├«╚Öi mai dea voturile celor care i-au min╚Ťit timp de aproape 30 de ani. La acest num─âr putem ad─âuga mii de al╚Ťi cre╚Ötini care au dorit s─â m─â voteze, mai ales ├«n diaspora, dar nu au reu╚Öit. ├Ämpreun─â, constituim un bazin electoral de 150.000 de cet─â╚Ťeni. B─ârba╚Ťi ╚Öi femei integri, care nu se pleac─â ├«naintea secularismului ╚Öi care doresc s─â-╚Öi exercite dreptul la vot ├«n mod constructiv ╚Öi pentru beneficiul familiilor lor.

V-am anun╚Ťat c─â ├«n septembrie, c├ó╚Ťiva zeci de voluntari ne-am ├«nt├ólnit la Bra╚Öov ╚Öi am discutat cea mai bun─â alternativ─â pentru a asigura c─â ceea ce am ├«nceput acum un an nu se stinge, ci continu─â ╚Öi creste. Opinia unanim─â a fost necesitatea form─ârii unui partid cre╚Ötin democrat.

De atunci ne-am pus pe munc─â. Avem un comitet de ini╚Ťiativ─â de peste 70 de persoane care munce╚Öte zilnic s─â pun─â fundamentele acestui partid. Le mul╚Ťumesc pentru abnega╚Ťia cu care muncesc. Mai este mult de lucru, dar n─âdejdea noastr─â este s─â finaliz─âm formarea noului partid c├ót mai repede, pentru a fi gata pentru alegerile de acum ├«ntr-un an. Dorim s─â v─â oferim o alternativa viabil─â, cre╚Ötin─â, pe care s─â o vota╚Ťi ├«n parlament. Una cu care v─â identifica╚Ťi.

Cei care dori╚Ťi s─â v─â al─âtura╚Ťi grupului de ini╚Ťiativ─â ori ca fondatori, sunte╚Ťi ruga╚Ťi s─â ne scrie╚Ťi ├«n privat sau s─â ne contacta╚Ťi la 0759 584 511.

V─â mul╚Ťumim!

Peter Costea

S├ómb─ât─â, 23.11.2019 – sursa aici.

 

Despre admin.rb

unfirdenisip

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.